munkahelyi gondok?

 2011.08.16. 20:15

Ma ki kellett bínom a főnököt. Osztotta az észt, százszor elmondta, hogy ezt vagy azt nem fogom tudni megcsinálni, mert nem leszek itt szeptemberben. Miért nem érti meg, hogy összesen 7 napot nem fogok a "terepen" tölteni?!!!

Ez van erre az évre a rákoknak:

Rák:
Rákunk a nagy mázlista, már ami a munkát illeti! Még az is lehet, hogy főnöknek nevezik ki, de hogy a felettesével és a kollégáival egyaránt jól kijön, az biztos. Ráadásul előfordulhat, hogy új munkahelyről tesznek neki ajánlatot, amit érdemes elfogadni. Nem szabad félni, mert a Jupiter éppen a karrier háza fölött vonul át, ami arra utal, hogy még az égiek is áldásukat adják ahhoz, hogy minden úgy menjen, mint a karikacsapás. És megszabaduljon egy olyan főnöktől, aki eddig csak megalázta.

Ha Rákunknak nincs munkája, előfordulhat, hogy külföldre költözik, és érdekes módon onnan talál itthoni munkát. Vagyis külföldre teszi a székhelyét, és hazadolgozik.

A kinevezés megvolt, most már csak az a kérdés, tényleg eltűnik-e a főnököm?  Mondjuk, az túlzás, hogy "csak megalázta".

R remélem nem megy külföldre:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kekblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr103158725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kek 2011.08.17. 08:10:18

Remélem, nem annak drukkolsz, hogy R külföldre menjen?! :-)

Szami78 2011.08.17. 09:49:44

Vagy ha mégis, akkor ne egyedül (hanem Veled!). ;) De nem, nem erre gondoltam.
süti beállítások módosítása