Utleírás 1

 2011.09.09. 22:37

Várunk a következő gépre. Az első út nagyon kényelmes, és a török tapasztaltakhoz képest sokkal kellemesebb volt. Az egész országból, a légitársaságból, a repülőtérből sugárzik a profizmus. No meg a pénz. Aki hosszabb ideig tartózkodik a reptéren, vacsorát kap, és külön elsötétített teremben pihenhet feltett lábbal. A kínaiak, indiaiak, négerek arabok és európaiak teljes egyetértésben horkolnak együtt a kevésbé kényelmetlen székeken. R szokásos félórás meditációján van, no nem a balra lévő imateremben, hanem jobbra a WC-n.

Jó vele. Érzem az üléseken összepréselődve a bőre finom puhaságát, az arcszesz utolsó nyomai és a finom férfiizzadság összekeveredett illatát. Beindul a képzeletem, és felrémlik, milyen érzés átölelni a meleg, sima bőrét, érezni az arcát az arcomon, és a testemet a szőrös mellkasához nyomni. Nem merek tovább fantáziálni, mert hosszú út vár még ránk a következő beteljesülésig.

A bejegyzés trackback címe:

https://kekblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr703214735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hanga0704 2011.10.17. 17:10:14

ejnye, nahát :)))) Hihihihi
süti beállítások módosítása