kompromisszumok

 2011.08.17. 08:37

Uncsitesó beállított tegnap a hírrel, hogy költözik el (szét) a pasijától. Várható volt. Végre kicsit megnyílt, és beszélgettünk a kapcsolatokról, a pasikról. Akkor rájöttem, hogy R-rel még megvan közöttünk valami, ami miatt tudunk és akarunk egymáshoz alkalmazkodni. Erre este felhív, és közli, hogy a hétvége megint úgy fog kinézni, hogy pénteken le Kecsóra, visszafelé felvenni a lányát, akit csak ebéd után lehet felvenni, ergo nem tudom hol fogunk aludni, és mit csinálunk ott délig. Gondolom, a haverjaival leszünk, csesszük az időt, stb. Esetleg rá tudom venni, hogy menjünk el vásárolni. de az meg pénzköltés. Most jut eszembe, esetleg elmegyünk úszni. De attól ki lesz bukva, minek fizessen egy napos belépőt fél napra. A gyerekkel egyenesen megyünk egy kerti buliba, ahonnan látni majd a tüzijátékot is. Este azért hazatekergünk, szerintem én leszek a soros, aki nem iszik. Másnap irány az ő tesó

A bejegyzés trackback címe:

https://kekblogja.blog.hu/api/trackback/id/tr293159523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szami78 2011.08.17. 09:54:24

Na, hát akkor kössetek kompromisszumot: Te vállalod vele a bumlizást, cserébe nem akarja percre pontosan letölteni a strandbelépő árát. ;)
Megint eltűnt a bejegyzés vége. :( Talán ne a blogba írd, hanem előtte valahova és másold be, úgy nem veszik el.
süti beállítások módosítása